Our Partners at Denkstatt are organising a Webinar in cooperation with the World Wildlife Fund (WWF) on December 5 from 10:00 CET.

The topic of the webinar will concern water stewardship in the Danube Basin and will be held in English.

Register Here

Further details of the event (in Hungarian):

A természeti katasztrófák 90%-a vízzel vagy annak hiányával kapcsolatos – árvizek, aszályok, viharok, szökőárak, erdőtüzek – ráadásul a cápaként körülöttünk egyre kisebb köröket leíró klímaváltozás is a vízen keresztül mutatja ki a foga fehérjét. A nagyvállalatok évente egy közepes ország GDP-jével megegyező veszteséget szenvednek el a vízhez köthető károk miatt, mégis csak egyharmaduk vizsgálja meg részletesen ezeket a veszélyeket.

A tekintélyes múltú természetvédelmi civil szervezet szakértőivel közös előadáson a denkstatt group vízgazdálkodási és biodiverzitás szakértője, valamint a Coca-Cola Európáért felelős klíma és víz fenntarthatósági vezetője bemutatja azokat a lehetőségeket, amelyek segítségével vállalata proaktívan csökkentheti a napi termelésből és vízfelhasználásból adódó vízzel kapcsolatos kockázatokat, és ezáltal hozzáadott értéket teremthet. A kockázatok mellett rengeteg lehetőség is van, hiszen globálisan több száz milliárd dollár üzleti potenciál rejlik a vízfelhasználás javításában.

Ön megvizsgálta már, hogyan kezeli cége a vízgazdálkodást? És készen áll jelenteni a vízzel kapcsolatos adatait? Ismerje meg a WWF Risk Filter Suite-ot a webinár keretében.