Date: October 3, 2019 9:00-11:00 
Venue: 1054 Budapest, Szabadság tér 7. 
Important note: This event is only open to companies meeting the ELITE program criteria

Date:
October 3, 2019 9:00-11:00
Registration opens at 8:45

Venue:
Budapesti Értéktőzsde
1054 Bp. Szabadság tér 7.

The language of the event will be Hungarian and no translation will be provided.

You can register via sending an email to elite@bse.hu by 12:00, 25 September, 2019 the latest. Please note that registration is only open to companies that meet the criteria for the ELITE program.

Mit érdemes tudni az MNB Kötvényprogramjáról?

A BÉT 2016 őszén kötött együttműködési megállapodást a Londoni Tőzsde égisze alatt 2012 óta sikeresen működő vállalkozásfejlesztési programmal. Az ELITE Programnak szerte Európából és a tengerentúlról már több mint 1100 cég a tagja, köztük immáron 24 jó magyar cég is.

Az EY Magyarország, a BÉT és a BCCH csapata ezúton szeretné Önt meghívni egy kötetlen hangulatú beszélgetésre, ahol az MNB új kötvényprogramjával foglalkozunk, illetve személyesen ismerkedhet meg az itthon kizárólag a Budapesti Értéktőzsdén keresztül elérhető ELITE Program előnyeivel.

Szeretnénk Önnel megosztani tapasztalatainkat egy üzleti reggeli kíséretében.

A beszélgetés első felében az EY Magyarország tapasztalat szakemberei, dr. Várszegi Sarolta ügyvéd és Haas László a Tőke és Finanszírozási Szolgáltatások vezetője beszél a kötvénykibocsátás és az azt megelőző rating folyamat elméleti és gyakorlati kérdéseiről, konkrét példákon bemutatva a kötvény szerepét a vállalatfinanszírozásban, valamint a kötvénykibocsátás lépéseit, a felmerülő jogi kérdések kezelésének alternatíváit.

A beszélgetésben az EY Magyarország szakemberei mellett részt vesz az egyik magyar ELITE cég képviselője is. Varga Tamás, a szallas.hu Kft. üzletfejlesztési vezetője első kézből ad Önnek információt az ELITE Programról, az eddigi tapasztalatokról. Arról, hogy meglátása szerint hogyan ültethető át a cég életébe a Program során elsajátított ismeret, az ott megszerzett kapcsolati tőke.

Mit tud az ELITE Program?
Az ELITE Program azokat a nagy növekedési potenciállal rendelkező vállalkozásokat célozza meg, amelyek a terveik megvalósításához külső finanszírozás (EU-s forrás, hitel, kockázati tőke, magántőke vagy akár tőzsdei finanszírozás) igénybevételét tervezik, vagy vállalatirányítási ismereteiket szeretnék bővíteni, esetleg egész egyszerűen csak üzletszerzési lehetőséget keresnek, nemzetközi kapcsolatrendszerüket bővítenék.

Az alkalmas vállalatok számára az ELITE Programban való részvétel díja 100%-ban EU-s forrásból finanszírozható.

Találkozzunk 2019. október 3-án, csütörtökön 8.45 órakor! (9.00 – 11.00)

A találkozó helyszíne: Budapesti Értéktőzsde Zrt. (1054 Budapest, Szabadság tér 7.)

Amennyiben alkalmas Önnek az időpont kérem, részvételi szándékát jelezze az elite@bse.hu e-mail címen 2019. szeptember 25-én 12.00 óráig.