A Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara szeretné felhívni minden kedves érdeklődő figyelmét a Hinventures által szervezett Regional Startup Innovation Day nevű esemény szponzorálási lehetőségére, melynek részleteit alább olvashatják.

A tavalyi V4 Startup és Innovation Tour hagyományteremtő startup ökoszisztéma építő eseménysorozatunk kimagasló sikere után, 2018. november 29-én a Vigadóban újra megrendezésre kerül a Regional Startup and Innovation Day, amely a régió legnagyobb startup networking eseményeként várja a startup és innovációs ökoszisztéma meghatározó szereplőit, beleértve nemzetközi befektetőket, angyalokat, nagyvállalati partnereket és startupokat.

Az esti networking programon, többek között kiállítanak a Hiventures 2018-as befektetései, a szakma díjazza Magyarország legsikeresebb startupjait 4 kategóriában (The most promising startup, The best scaleup startup, Founder of the year, The best female entrepreneur), és megrendezésre kerül a formabontó Get in the ring! startup verseny régiós döntője is, amely ez alkalommal a Tungsram innovációs kihívásaira keresi az innovatív megoldásokat.

A főszponzori ajánlat elemei összefoglalva*:

–          Networking lehetőség és a vállalat pozícionálása a startup és innovációs szakma legmeghatározóbb szereplőinek körében

–          4 VIP jegy a zártkörű eseményre

–          Brand awareness az esemény kommunikációs kampánya során

–          Eseményen való helyszíni megjelenés és kiállítói lehetőség

–          Díjazási kategóriák névadó támogatója, győztesek díjazási lehetősége

–          Búcsúcsomagban promóciók elhelyezése

*Az elemek szabadon variálhatók, módosíthatók. A főszponzori ajánlat 6000 EUR, de rugalmasan kezelendő, tárgyalás alapját szolgálja.

Amennyiben szívesen részt venne az esemény szponzorálásában, legyen szíves október 31-ig a bcch@bcch.com címen jelezni!